"Kontra Fest" 30. i 31.avgusta u Bečeju

Četvrti "Kontra Fest" održaće se 30. i 31. avgusta u bašti Pozorišnog kluba u Bečeju, u organizaciji Gradskog pozorišta Bečej i udruženja "The Mighty Mighty Becheys".

Ovogodišnji "Kontra Fest" počinje projekcijom filma "Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu" Mladena Matičevića, ovogodišnjeg laureata Nagrade "Vlada Divljan", koju opština Bečej dodeljuje od 2018. godine.

Film je prikazan u mnogim gradovima bivše Jugoslavije, kao i u nekoliko evropskih gradova, postigavši izuzetnu gledanost. 

Projekcija počinje u 20 časova u bašti Pozorišnog kluba. Ulaz je slobodan, a uoči projekcije biće dodeljena nagrada "Vlada Divljan" autoru Mladenu Matičeviću.

Od 22.30 časov nastupa Vasil Hadžimanov bend, a od 00:30 časova "Koala voice", indie rock-punk bend iz Ljubljane.

U subotu 31. avgust u 21:30 časova je koncert punk-rock benda iz Beograda "Concrete worms", u 23 svira post punk bend "Bernays propaganda" iz Skoplja. Program "Kontra festa" će u 00:30 časova zatvoriti mađarska ska grupa "A Láma Dalai".

Ulaznice su već u prodaji, a koštaju 300 dinara dan, odnosno 500 dinara komplet. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".