Apatin: Motociklista prešao u suprotnu traku, udario u automobil i poginuo

D. I. (28) iz Apatina poginuo je u nedelju u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 10 časova na putu Prigrevica-Apatin.
Apatin: Motociklista prešao u suprotnu traku, udario u automobil i poginuo
Foto: Pixabay

Kako Novosti nezvanično saznaju, do nesreće je došlo kada je D. I. vozeći motocikl “Kavasaki” neprilagođenom brzinom,  iz Prigrevice prema Apatinu, izlaskom iz krivine u desno, prešao na suprotnu stranu puta i sudario se sa automobilom “ford” koji se kretao svojom trakom iz pravca Apatina.

D. I. je tom prilikom pao sa motora i zadobio teške telesne povrede. On je odmah kolima Hitne pomoći prevežen u Opštu bolnicu “Dr Radivoj Simonović” u Somboru, ali je ubrzo preminuo.

Njegovo telo je preveženo na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako je došlo do ove tragedije pokazaće istraga koja je u toku. Inače, saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u prekidu više od dva sata.

  • MM

    04.09.2019 12:08
    Novi bajkeri, otidite na YouTube, ukucajte counter-steering, edukujte se - spasite sebi zivot.
  • Aleksandar

    02.09.2019 14:35
    @Radojica
    Kontam da si hteo da poentiraš na motociklističko divljanje... Ali, evo dva puta sam pročitao tvoj komentar i osećam neku neprijatnost,... Da skratim, šta ćeš sa starim kočnicama u saobraćaju???
  • Radojica

    02.09.2019 06:55
    Prosli utorak
    Prosli utorak je pola sekunde falilo da i ja budem u ovakvoj vesti.

    Lik vozi motor, prilazi raskrsnici, a posto uobicajeno motori ne cekaju kolonu automobila pocne da pretice, i pravo na mene. Medjutim, nije problem sto je isao ka meni, nego sto je morao da skrene malo da zaobidje auto ispred sebe, kako je to uradio tako se motor zaneo i poceo da pada ka mom autu. Ja na kocnicu, medjutim sa 45 km/h i starim kocnicama trebalo mi je 10 metara, to je bilo dovoljno da mu glavu pregazim obema osovinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.