Zrenjanin: Upao u školu i pretio učiteljici, jer mu je ćerka plakala

Incident u Osnovnoj školi "Braća Stefanović" u selu Neuzina, u Opštini Sečanj, nedaleko od Zrenjanina, uznemirio je učenike, ali i meštane mirnog banatskog sela, kada je pre dve nedelje, otac učenice prvog razreda, ljut što njegova devojčica plače, nasilno uleteo u učionicu i zapretio učiteljici.
Zrenjanin: Upao u školu i pretio učiteljici, jer mu je ćerka plakala
Foto: Pixabay
Danica Došlo, direktorka škole, potvrdila je za Novosti da se incident zaista dogodio, da je otac maloletne devojčice nasilno ušao u školu za vreme odmora i da je ona slučaj prijavila školskoj upravi i policiji.
 
"Devojčica se rasplakala nakon časa fizičkog vaspitanja, kada i pored nekoliko puta ponovljenih instrukcija svoje učiteljice, nije uspela da odloži svoje stvari, a kako plače u hodniku, videla ju je njena polusestra i telefonom pozvala oca, koji je uleteo u učionicu, prevrnuo katedru i pretio učiteljici", rekla je direktorka Danica Došlo.
  • pera

    28.09.2019 22:54
    ..
    I meni bode oci kako je ta recenica formulisana. Kao ono kad iz JSP stigne saopstenje da je kontrolor lepo zamolio putnika da mu pokaze kartu, a ono ovaj mu zavrtao ruku i psovao ga svo vreme.
  • mila

    28.09.2019 20:59
    ljudi sunludi
    Zamislite tu bahatost. Uleteti u ucionicu i prevrnuti katedru. Sigurno je neki novokompovani bogatas. Zar ne postoji lepo ponasanje. Kakav on ostavlja utisak pred decom. Strasno. Za ne poverovati.
  • Bob Rock

    28.09.2019 19:35
    @Marko i Bole
    Naravno, Marko, da neka pravila postoje, i postojala su pravila i za nas. Kako se ponašati u učionici, da li se preziva ti, gde ostavljati obuću, i šta sve ne, kako naša učionica ne bi bila prašnjava. I čuvamo učionici, da bude čista, i zidovi da budu čisti, da ne bi bila zrela za krečenje već mesec dana od početka školske godine. Za fizičko, pa naravno, svoju opremu spakovati, i sve vratiti gde je bilo - da bi bilo narednom odeljenju opet sve uredno. Ne znam da li imaš amneziju, ili si išao u školu sa nekom hordom.

    A devojčica, sad je tek početak školske godine, u nepoznatoj je sredini, uči se na pravila, i možda se rasplakala bezveze. Otkud ideja da bi neko sigurno na devojčicu vikao, ili da je bilo vikanja.

    Bole, jel bi bio tako opasan i da si naleteo na nekog nastavnika? Trudi se da ne rešavaš probleme odmah agresijom, možda je i nesporazum... Razumem da mogu postojati određene situacije, ali kad bismo svi tako - možda i tebe potraži muž te učiteljice. Nismo varvari. Bar ne bismo trebali biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".