Mladi bračni parovi imaju još mesec dana da se prijave na konkurs za kupovinu kuće na selu

Mladi bračni parovi zainteresovani za kupovinu kuće na selu imaju rok do 15. novembra da se prijave na konkurs Zavoda za ravnopravnost polova i dobiju priliku za novi dom u seoskoj sredini.
Ovaj konkurs mera je Pokrajine kojom se promoviše povratak, ostanak i stvaranje mladih na selu na teritoriji Vojvodine.
 
Ujedno je to i sedmi po redu konkurs Zavoda, za koji je u ovom ciklusu izdvojeno 20 miliona dinara iz budžeta Vojvodine.
 
Više informacija o učešću na ovom konkursu može pronaći na sajtu Zavoda OVDE.
  • nenad

    17.02.2020 15:36
    kokurs
    kako da kokurisem
  • FeG

    17.10.2019 06:21
    Ko želi da konuriše i dobije milion dinara, MORA da stavi nekom u džep 2,500 eura....
    Ova tarifa je bila na prošlom konkursu.....
  • e

    16.10.2019 10:26
    Kao prvo, ne mogu svi u inostranstvo, niti je otići uopšte lako, veći broj ljudi je ipak prinudjen da ostane ovde. Od ovih što ostaju, jasno je da će ako mogu izabrati grad radije nego selo, svi znamo razloge i opravdani su. Ko može, ostaće u gradu i živeti u skladu s mogućnostima, njima se i ne nude kuće. Meni nisu jasni oni koji čame u gradu na ivici preživljavanja i gladni, a odlaskom na selo, pogotovo sa ovakvom ponudom bi rešili solidan deo svojih problema. Možda zato što više ne bi imali druge izgovore osim svoje lenjosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".