Zrenjanin: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora "Vojvodinaputa" zbog poreske utaje

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv P. A. (41) iz Beograda zbog sumnje da je kao generalni direktor zrenjaninskog "Vojvodinaputa" oštetio budžet Srbije za 17,3 miliona dinara.
Zrenjanin: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora "Vojvodinaputa" zbog poreske utaje
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno, P.A. je od januara 2016. do januara 2017. godine prikrio podatke koji se odnose na utvrđivanje poreza i doprinosa.
 
On je to učinio u nameri da "Vojvodinaput" potpuno izbegne plaćanje poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje po odbitku.
 
Optužnica je podignuta zbog sumnje da je počinio krivično delo poreska utaja.
  • Bole

    16.10.2019 16:42
    biće toga još
    kad krenu da češljaju sad razne direktore raznih političkih stranaka...POKSOVA...i drugih...svi imaju putera na glavi a to Bože pošteni i vredni al samo za svoj dzep...razni biznisi krecu sad pred njihovo smaknuće...ALI NADAMO SE DA CE I NJIH STICI RUKA PRAVDE!
  • Paja

    16.10.2019 14:56
    Sto ne placas procente po dogovoru ? Sada te moramo na sud kao opomenu drugima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina