Subotica: Javna rasprava o Nacrtu zakona o "Starom sajmištu" u petak u Sinagogi

Druga javna rasprava za Nacrt zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište" održaće se u petak, 25. oktobra u subotičkoj Sinagogi.
Prisutnima će se na početku javne rasprave, u ime domaćina, obratiti gospodin Tivadar Bunford, predsednik Upravnog odbora Fondacije "Subotička Sinagoga". 
 
Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu od 11. oktobra do 1. novembra, a po okončanju javne rasprave Ministarstvo kulture i informisanja analiziraće sugestije, predloge, i primedbe učesnika u javnoj raspravi i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i objaviće ga na svojoj internet stranici i portalu e-uprave. 
 
U javnoj raspravi će učestvovati predstavnici državnih organa, ustanova u oblasti kulture, lokalne samouprave, udruženja i drugi zainteresovani.        
 
Rasprava će početi u 12 časova.
 
Svi zainteresovani svoje komentare mogu dostaviti na utvrđenim obrascima za komentare (koje možete preuzeti na sajtu Ministarstva) na e-mail: zakonstarosajmiste@kultura.gov.rs ili poštom Ministarstvu kulture i informisanja, 11000 Beograd, ulica Vlajkovićeva 3, sa naznakom "Za Nacrt zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.