FOTO: Na Horgošu zaplenjeni muški satovi vredni najmanje 70.000 evra

Carinici su danas, 28. oktobra na izlazu prelaza Horgoš sprečili krijumčarenje 11 muških satova marke "omega", čija je vrednost procenjena na oko 70.000 evra.
Prekršaj je otkriven prilikom detaljne kontrole unutrašnjosti autobusa ubskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Obrenovac-Beč. 
 
U torbi sa dokumentacijom 37-godišnjeg vozača iz okoline Obrenovca pronađena je kesa sa pomenutim ručnim satovima. U kesi pored svakog sata pronađene su i cene ispisane rukom, koje se kreću u rasponu od 4.700 do 7.800 evra po pojedinačnom primerku.
  
Vozač je carinicima rekao da je reč o pošiljci koju je primio u Beogradu, da bi je za određenu nadoknadu prevezao do Beča. On je takođe rekao da nije znao da se radi o tako skupim satovima.
 
Ukoliko se nakon stručne ekspertize utvrdi da je reč o orignalnim primercima, tržišna vrednost zaplenjenih satova bi mogla da bude i mnogo veća.  
 
  • ns ja

    29.10.2019 08:58
    Kineske AAA kopije u najlon kesama! Šta ste mislili iz Srbije idu u kesi original švajcarski satovi u Austriju!? Pa daaaj... mi srbi volimo krš da valjamo i da se k.rčimo, a kod kuće leba i parizera...sirotinjo i bogu si teška
  • Grehovi

    28.10.2019 20:02
    Vole u Srbiji da se kočopere, pa to ti je.

    A naročito oni koji devojku/ženu ne umeju drugačije da smotaju, osim pokazivanjem statusnih obeležja. (Sviću ti dobro gnezdo, draga)
  • Bela ladja otplovila

    28.10.2019 16:59
    Proveriosam jedan od ovih satova preko sifra, pise da mu je cena 5600 a moze se nov naravno originalan kupiti za 4000 dolara. Znaci i kad je svercovano mora biti znacajno skuplje nego napolju.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.