Težak udes na raskrsnici Irig-Ruma-Vrdnik, jedna osoba poginula

Petar L. star 43 godine poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15 časova dogodila na raskrsnici Irig-Ruma-Vrdnik.
Kako javljaju Novosti, u Irigu je održana sahrana posle koje je u obližnjem restoranu bila i daća. Muškarac i devojka koji su prisustvovali sahrani, posle daće su seli u kola i krenuli kući za Novi Sad.
 
U trenutku kada su hteli da se uključe na glavni put, na njih je naleteo kamion iz pravca Novog Sada. Od siline udarca, putničko vozilo "pežo" odbačeno je s puta na travnjak.
 
Povređeni nisu mogli da izađu iz smrskanog vozila, pa je na lice mesta bila upućena i vatrogasna ekipa, ali su lekari hitne pomoći uspeli da povređene izvedu iz automobila.
 
Teško povređeni vozač prebačen je u Klinički centar Vojvodine, dok je devojci ukazana lekarska pomoć na licu mesta, jer je zadobila lakše povrede.
 
Saobraćaj se zbog nesreće odvijao naizmenično jednom trakom, pa se stvorila velika kolona.
 
  • Krba

    05.11.2019 23:49
    Tuga
    Tako je... Najbolje samo po vozačima kamiona da se pljuje.. Saučešće porodici a vi u malim kolima budite svesni da kamion kada je pun ima 40 tona. A vaš auto 1200kg...mislite o tome
  • Kamiondzija

    04.11.2019 21:40
    Vozac
    Dal se zapitate kad sednete u ta mala auta kako je tom kamiondziji koji svaki dan po ceo dan vozi,zbog vas koji stegnete volan sa obe ruke i drhtite kad sednete u auto gledate samo pravo se ovo i desava, treba mnoge vozace automobila vratiti prvo na poligon
  • bljuc

    04.11.2019 10:16
    Kamioni "jurcaju"? Pa da li ste vi normalni? Ovo me podsetilo na jednog lika koji je na netu napisao kako mu je "kamion pobegao" na Ibarskoj magistrali (on vozio kola).
    Pa svi su em preoptereceni em kupljeni polovni sa ko zna koliko kilometara, daj Boze ako mogu da izvuku 30 km/h na usponima, na ravnom jedva idu 60-70. Kod nas se vozi sporo kao u Africi. Ogormna vecina vozaca vozi daleko ispod ogranicenja, shodno tome nastaju nenormalne kolone i zastoji. Jezivo. Ali se zato ne postuje prvenstvo prolaza. Vozac automobila je glavom platio svoju nepaznju (ili neznanje). U Srbiji su najgori vozaci u regionu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.