Đorđević: Rekonstruisaće se Dom za decu i omladinu u Beloj Crkvi

Ministar za socijalna pitanja Zoran Đorđević najavio je da će se rekonstruisati Dom za decu i omladinu "Vera Radivojević" i obnoviti Centar za socijalni rad u Beloj Crkvi.
On je rekao da je rekonstrukcija Doma neophodna, kao i da će to ministarstvo pružiti pomoć, ali i da je potrebno da opština Bela Crkva konkuriše za projekte preko Kancelarije za javna ulaganja.
 
"Deca koja ovde borave zaslužuju, kao i sva deca u našoj zemlji, najbolje uslove za život, bezbrižno odrastanje i pravo na obrazovanje", rekao je Đorđević.
 
Najavio je da je u planu za januar iduće godine obnova dela Centra za socijalni rad koju će finansijski podržati resor kojim rukovodi.
  • EvoOvako

    09.11.2019 10:41
    Lepo
    Pozdravljam.
    A od čega žive Belocrkvančani?
    ŠTa da jedu?
    Malter sa obnovljenog objekta?
    Jedna od najsiromašnijih opštine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina