I dalje se traga za četvoricom muškaraca koji su nestali u Dunavu kod Apatina

Četvorica migranata iz prihvatnog centra u Somboru nestala su u Dunavu kod Apatina, kada su pokušala da se preko te reke čamcem prebace u Hrvatsku.
Do tragedije je došlo sinoć kada je grupa od deset migranata otuđila jedan čamac sa navoza na obali Dunava u blizini vekend naselja Vagoni na desetak kilometara od Apatina i uputila se ka suprotnoj obali, ka Hrvatskoj.
 
Istražuje se zbog čega se plovilo prevrnulo. Nestala su četvorica, dok su se šestorica spasila i vratila na srpsku stranu.
 
Sve je otkriveno slučajno jer je prethodnih nekoliko dana prijavljeno obijanje vikednica i uništavanje pčelinjaka i ekipa apatinske policije bila je u blizini na uviđaju ovih krivičnih dela. U tom trenutku iz šume su se pojavili migranti, šestorica njih, i ispričali policiji šta se desilo.
 
Angažovane su policijske snage, ronioci i žandarmerija. Pretražuje se priobalje i Dunav.
 
Radi se na potvrdi identiteta četiri nestala muškarca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina