Ruma: Tinejdžer udario u decu na pešačkom prelazu, teže povređena devojčica

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 časova na uglu ulica Orlovićeva i Lenjinova u Rumi, povređene su dve maloletne osobe, rečeno je u policiji.
Ruma: Tinejdžer udario u decu na pešačkom prelazu, teže povređena devojčica
Foto: 021.rs (ilustracija)
Do nezgode je došlo kada je vozač automobila obilazeći vozilo koje je propuštalo pešake-decu na pešačkom prelazu udario u dve devojčice, preciziraju u MUP-u.
 
Mediji su preneli da je nezgodu izazvao T.F. (18) i da su povređene dve devetogodišnje devojčice.
 
M. N. (9) je zadobila otvoreni prelom noge i povredu glave, a R. D. (9) zadobila je lake telesne povrede ramena i nadlaktice.
 
Vozaču je određen pritvor od 48 sati zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
Nezvanično T.F. poseduje probnu vozačku dozvolu tek nekoliko dana.
  • @w/e

    20.11.2019 10:16
    a oni koji stanu posto je neko iz susedne trake stao pred pesackim ga mrko pogledaju zato sto su zbog njega morali i oni da stanu...
  • w/e

    19.11.2019 23:41
    Pesacki
    Ovo je bio vrlo cest problem na pesackim prelazima na bulevaru Oslobodjenja na mestima gde nije postojao semafor. Neko u srednjoj traci se seti da stane i propusti pesake, a u levoj nastave opusteno. Iskreno mislim da vecina vozaca ni ne razmislja o mogucim posledicama ovako glupih poteza.
    Sa druge strane, npr. na stajalistu 13 kod univerziteta je neophodno obilaziti autobus bas preko pesackog prelaza, posto autobus nema gde da se skloni, a kada idete iz suprotne trake, vecini nije intuitivno da stane, posto pesaci u svakom trenu mogu da se pojave iza autobusa. Cudi me da niko nije pomenuo ovaj problem ranije. Verovatno se ceka saobracajna nezgoda kako bi se nesto uradilo po tom pitanju.
  • StAV

    19.11.2019 21:27
    I tatu i mamu
    Sve zajedno u red za dorucak u zatvoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.