Kamion udario i usmrtio ženu na Zrenjaninskom putu

U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, u neposrednoj blizini skretanja za Kovilovo, poginula je jedna žena, starosti oko 65 godina, piše Blic.
Kamion udario i usmrtio ženu na Zrenjaninskom putu
Foto: 021.rs
"Poziv smo primili u 21.34. Naša ekipa je odmah izašla na lice mesta. Nažalost, ženi od oko 65 godina nije bilo spasa", rekli su iz Hitne pomoći.
 
Kako piše Blic, ženu je udario kamion šleper, a silina udarca odbacila je na drugu stranu zaštitne ograde.
 
Vozač je, navodno, policajcima rekao da uopšte nije video ženu pošto je vidljivost u ovom delu "Zrenjaninca" veoma smanjena, jer ne radi osvetljenje, navodi list.
 
Formirala se kolona vozila i to u oba pravca, od isključenja za Kovilovo, pa skoro do Lisičjeg jarka.
  • Dragan

    14.12.2019 12:56
    @Srdjan 14.12.2019 • 11:36
    Odgovor
    Nije najbahatiji u Evropi, skoro da jeste. Na primer Grčka i Italija su vidno gore po pešake ali putevi jesu daleko najgori u Srbiji"

    Grcka i Italija vidno gore ? Mora da se salis .
  • Srdjan

    14.12.2019 11:36
    Odgovor
    Nije najbahatiji u Evropi, skoro da jeste. Na primer Grčka i Italija su vidno gore po pešake ali putevi jesu daleko najgori u Srbiji
  • Uzas

    14.12.2019 09:11
    jezivo stalno nesrece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".