Zemljotres jačine 3,2 stepena pogodio Vojvodinu, osetio se i u Novom Sadu

Zemljotres jačine 3,2 stepena Rihtera pogodio je oko ponoći područje Vojvodine, a između ostalog, osetio se i u Novom Sadu.
Prema Evropskom seizmološkom centru, epicentar zemljotresa koji se dogodio u 00:25h bio je između Kikinde i Mola, na dubini od 12 kilometara.
 
Na društvenim mrežama korisnici javljaju da se zemljotres osim u Novom Sadu osetio i u Kikindi, Adi, ali i Beogradu.
 
Zemljotresi ovakvog inteziteta mogu izazvati vrlo mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.
  • Treba

    19.12.2019 10:11
    Mostnašpicu
    Bio hotel na špicu ili nebio, biciklističko pešački most preko kanala DTD kod Danubiusa mora biti prioritet. Ljudi, zamislite neprekidnu stazu pored Dunava od Begeča do Kovilja. To je svecka atrakcija!
  • Luka

    18.12.2019 14:31
    Aaaa
    Hidrauličko fraktuiranje zagađuje vodu(u Iđošu je primećeno zagađenje vode ali su im rekli da je to zato što jedan ima previše krava a u blizini je bunar-poverovali),zagađuje vazduh i može da izazove potrese!Ovde se sve desilo školskim rasporedom.Ali u selu jako vole precednika a i Ruse pa im valjda neće biti žao kad izgine 90% sela od sledećeg,jačeg zemljotresa,pošto su kuće bez temelja od zemlje(nabijače) i na 5 rihtera će porušiti skoro sve.
  • @podbarac

    18.12.2019 12:40
    Fruska gora vulkan - to me podseca literaturu tipa trece oko i njihova cenjena istrazivanja a radona ima po rudnicima, a njih nema po ravnici. Ko zna, po vama, mozda bi mogli i zlato da kopamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".