Sombor: Mladić ubijen ispred apoteke u centru

Nepoznata osoba juče oko 18:30 časova nožem je ubila Marka Đ. (28) iz Sombora, ispred Narodne apoteke na Prvomajskom bulevaru u centru grada.
Sombor: Mladić ubijen ispred apoteke u centru
Foto: Pixabay
Kako nezvanično saznaju "Novosti", prvi rezultati istrage ukazuju da je Marka nožem napao i izbo za sada nepoznati napadač koji je potom pobegao.
 
Naime, NN osoba i otac su se tu posvađali i potukli u prolazu, a prolaznici su ispričali da je Marko izlazio iz apoteke i našao se na meti posvađanog oca i sina.
 
Hitna pomoć je Marka pokušala da reanimira i preveze u somborsku bolnicu, ali je on ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Telo nastradlog mladića poslato je na obdukciju u Novi Sad.
 
Policija traga za ubicom.
  • Puniša

    16.01.2020 14:42
    Tragedija
    @Đuro, ako se ti posvađaš sa nekim na ulici i kažeš mu: "Ćale, m'rš ovde i m'rš onde", svi će kontati da si se posvađao sa ocem, ali ti ćeš biti NN lice, kao i tvoj otac.
    Saučešće porodici.
  • boyan

    15.01.2020 18:31
    Postaje vrlo opasno ovde ziveti .
  • Đura

    15.01.2020 11:12
    Užas
    Užas kakvo smo društvo postali. Saučešće porodici. Nije mi jasno kako je ubica nepoznata ospoba a zna se da su se on i njegov otac posvađali pre ovog ubistva. Kako se zna da mu je to otac kada se ne zna ni ko je on?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".