Vojvođanske škole mogu da konkurišu za interaktivne table s projektorom

Osnovne i srednje škole na teritoriji Vojvodine mogu da se prijave na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i konkurišu za sredstva za kupovinu interaktivnih tabli s projektorom.
Vojvođanske škole mogu da konkurišu za interaktivne table s projektorom
Foto: Pixabay
Ukupno će biti raspodeljeno 70,4 miliona dinara.
 
Svaka škola ima pravo da konkuriše za jednu interaktivnu tablu sa projektorom, izuzev ustanova koje imaju matičnu školu i izdvojena odeljenja. Ove škole imaju pravo da konkurišu za još jednu tablu.
 
Kada se završi konkurs, sekretarijat će sprovesti zajedničku nabavku interaktivnih tabli u ime i za račun svih ustanova koje dobiju sredstva. Interaktivne table biće isporučivane i montirane onim redosledom kojim su se ustanove prijavile.
 
"Cilj akcije 'Pametnu tablu u svaku školu' jeste da svaka škola, svako izdvojeno odeljenje i svaki dom učenika u Vojvodini dobije po jednu interaktivnu tablu s projektorom", poručio je potpredsednik Pokrajinske vlade i resorni sekretar Mihalj Njilaš.
 
Konkurs je otvoren do 21. januara, apliciranje je isključivo onlajn, a dokumentacija se nalazi OVDE.
  • ha ha

    16.01.2020 15:52
    %
    Ko ce se ovajditi ma sve za dobro deci ha ha ha.
  • Anonymous

    16.01.2020 09:58
    Najlakše je kupiti tako nešto bombastično kao što je "interaktivna tabla". Nedostatak je relativno mala rezolucija pisaljke i mala površina, pa nastavnik ne može da ispiše celu lekciju. Drugi nedostatak je što zahteva specijalan softver i posvećen računar. Treći nedostatak je što se takva materija teško čuva i deli učenicima. Postoje bolje alternative.
  • Liman

    16.01.2020 08:34
    A kad će konkurs za nove toalete i za spremačice koje treba da čiste školska dvorišta? Pogledajte kako izgleda dvorište navodno elitne škole Đorđe Natošević!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.