Inđija: Zapalio dve trafo stanice

Policija u Inđiji podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg mladića, osumnjičenog za dve krađe i izazivanje opšte opasnosti.
Inđija: Zapalio dve trafo stanice
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on u prethodnom periodu provalio u objekat železničke stanice koji nije u funkciji, iz kojeg je ukrao 42 akumulatora, delove agregata, bakarne kablove, kao i bakarne ploče iz trafo-stanice koju je potom zapalio.
 
Takođe, sumnja se da je početkom februara zapalio trafo-stanicu u Industrijskoj zoni u Inđiji, iz koje je prethodno ukrao transformator.
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima se procenjuje na oko pet miliona dinara.
  • Preciznija arhiva

    14.02.2020 18:50
    EU - tehnologija, prosperitet, nauka
    Vojvodina - krađa i uništavanje transformatora
  • Djura

    14.02.2020 17:44
    STRASNO
    Strasno je cime se sve ne bavi omladina i nas narod?! Trebalo bi izglasati zakon kao Italija! Kradja sahtova, dalekovodnih zica, trafostanica, zeleznickih sina itd se tretira kao teroristicki akt protiv drzave i naroda. Kazna je od 40 godina do dozivotnog zatvora. Njime se ne obuhvataju samo kradljivci, negi i kupci ili korisnici ukradenih dobara! Time su Italijani za jedan dan sve resili. Nista se vise od toga ne krade i narod zivi normalno! Predlazem zakonodavcima da razmotre i izglasaju ovakav zakon!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.