Bačka Palanka: Pritvor za osmoro zbog kršenja mera samoizolacije i policijskog časa

Osnovni sud u Bačkoj Palanci odredio je pritvor za prekršenu meru samoizolacije za četiri osobe, a podignut je i optužni predlog protiv četiri osobe koje su prekršile meru policijskog časa.
Bačka Palanka: Pritvor za osmoro zbog kršenja mera samoizolacije i policijskog časa
Foto: 021.rs
U dva predmeta kršenja samoizolacije, određen je pritvor i oni su sprovedeni u Vršac. Jednoj osobi starijoj od 65 godina određen je kućni pritvor i u jednom predmetu je osoba osuđena tako što je sklopljen sporazum o tri meseca kućnog pritvora. 
 
U sva četiri predmeta u kojima su osobe privedena zbog kršenja policijskog časa podignut je optužni predlog, a odluka još nije doneta.
  • KirkaYU

    23.03.2020 21:10
    ---
    Uhapsite aktere kolektivnog zaražavanja ispred crkve u Novom Sadu.
  • KirkaYU

    23.03.2020 21:08
    ---
    Kad će hapšenje onih koji jedu iz iste kašike, a sve to inicira pop?
  • Bakin koljač

    23.03.2020 18:57
    Idemooooo, zurkaaaaaaa počinje.
    Dati Srbinu da ide u samoizolaciju. Hahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".