Subotičanin na silu odveo suprugu iz kuće za vreme policijskog časa, napao policajca nožem

N. P. (41) iz Subotice uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
Subotičanin na silu odveo suprugu iz kuće za vreme policijskog časa, napao policajca nožem
Foto: 021.rs

N. P. se sumnjiči da je u toku policijskog časa, iz porodične kuće u Subotici, na silu odveo svoju suprugu i fizički napao oca koji je u tome pokušao da ga spreči.

Nakon što je ga je policija zaustavila, osumnjičeni je nožem napao policijskog službenika.

N. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

  • Marina

    26.03.2020 08:30
    @ sanjika
    A na koga ti zvuci Sanjika? Ne cini li ti se da ti pomalo zvucis kao nasionalista?
  • stevica

    26.03.2020 07:14
    .
    Pukli zivci... Treba ga skloniti da se malo ohladi...na par godina....
  • Pantaamon

    26.03.2020 07:13
    Ludilo
    Nažalost, ovakve reakcije su za očekivati. Nažalost biće još više i to vrlo uskoro. Pogotovo kad ljudi potroše svoju ušteđevinu potroše i glad odradi svoje. Nemaština je je zlo. Drugi efekat je psihološke. Počeće da pucaju ljudi. Tako, da biće interesanto, ali se nadamo najboljem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina