Za vreme policijskog časa se snimao na ulici i uživo objavljivao na društvenoj mreži

Zrenjaninska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Zrenjanina, koji se sumnjiči da se za vreme policijskog časa snimao na ulici.

On je snimke uživo objavljivao na jednoj društvenoj mreži, i tom prilikom pozivao druge građane da učine isto.

Policija je protiv još dvojice muškaraca, iz okoline Zrenjanina podnela prekršajne prijave jer su se takođe u vreme zabrane kretanja, snimali na ulicama i to uživo objavljivali na društvenim mrežama.

Prekršajni sud u Zrenjaninu izrekao im je novčanu kaznu od po 50.000 dinara.

  • Savet

    30.03.2020 22:33
    Gagi i ovi što kritikuju penzionere i čude se što su ljudi različiti pa razlićito reaguju na istu situaciju, najbolje neka se sami zatvore u svoja četiri zida, zatvore oči i sačekaju da se završi ova sitauacija, da li je epidemija ili nešto drugo, ne treba da im bude važno.
  • Novi Sad

    30.03.2020 14:04
    Grbavica
    Ne znam gde je policija ... Zgrade na uglu Gogoljeve i Tostojeve ... balavurdija se skuplja kada krene zabrana, pojacaju muziku da ti se smuci ceo kraj ... U nedelju ujutru u 04 h sam video kako izlaze iz jedne zgrade ... To sve treba pohapsiti ....
  • Gagi

    30.03.2020 11:43
    Batina je bog
    Uopšte nisam tip koji primenjuje nasilje prema bilo kome , ali ovo ponašanje je tako ogavno i apsurdno da stvarno treba ubiti od batina svakoga ko ovo propagira i da se i niko više i ne usudi na ovako nešto. Nema tu kazni samo batina pa da vidiš sinko...DEMOKRATIJU
    Previše smo se mi svi opustili, mislim da će se mnogi složiti sa ovim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina