Prekršajna prijava protiv 15-ogodišnjaka zbog kršenja policijskog časa

Policija u Novoj Crnji podnela je prekršajnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka iz okoline tog mesta zbog kršenja mere zabrane kretanja.
Dečaka su policajci zatekli na ulici u društvu dvanestogodišnje devojčice u vreme zabrane kretanja.
 
Protiv devojčicine majke takođe je podneta prekršajna prijava zbog propuštanja dužnog nadzora.
  • No body

    01.04.2020 17:21
    *
    Pa zar maloletnike prijavljujete, mogli su lepo da ih isprate kućama, ali ne, slađe im je da prave prijavu. Doduše, klinci romi skitaju neiformisani, ne znaju o čemu se radi, klince treba edukovati, siromašnima podeliti flat televizore i kompjutere, ajfone, pa neka onda sede kući. Ovako bez druženja, nema zaljubljivanja, nema rađanja dece i uvećanja stanovništva, što i jeste cilj akcije covid19.
  • DD

    01.04.2020 15:26
    Razmislite prvo
    @Whay

    Možda zato što nema oca ili ne živi sa njim.
  • Whay

    01.04.2020 14:13
    Otac k'o kolac
    Protiv majke prijava? A zasto ne protiv oca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.