Subotica: Uhapšeni vlasnici lokala i gosti koji su bili usluženi u kafiću

Policija u Subotici uhapsila je dvojicu vlasnika ugostiteljskih objekata i četvoricu muškaraca koji su bili gosti u lokalima zbog sumnje da su kršili zdravstvene propise za vreme epidemije.
Subotica: Uhapšeni vlasnici lokala i gosti koji su bili usluženi u kafiću
Foto: 021.rs
Policija je dvojicu vlasnika objekata zatekla dok su u svojim lokalima u Subotici i Lovćencu služili piće ostalim uhapšenima, čime su prekršene mere zabrane rada ugostiteljskih objekata i zabrane okupljanja u vreme vanrednog stanja.
 
Svi uhapšeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
  • NN lice

    15.04.2020 08:45
    Obrazovanje
    @Slavisa Janicijevic

    Obrazovanje je kljucno u svemu, obrazovan covek, ljudi, narod, namece neke sisteme vrednosti. Kad se to urusava, narodu se servira sta oces, a on ko davljenik, mozes mu baciti nakovanj ima da se hvata za njega. E kako objasniti ljudima da od školstva (koje k..cu ne vredi - veći deo), SAM svako mora da radi na sebi. U normalnim društvima čak i neobrazovani ljudi žele svojoj deci da se obrazuju i postanu nazovi "Neko i nešto". Svesni su svojih nedostataka i poštuje se struka i profesionalnost. Kod nas imate Vulina i pola ministara idota koju garantujem misle da sve što rade da je najbolje na svetu (a idotizam je).
    Kako prekinuti ovaj perpetum mobile, narod sve neobrazovaniji i mcDonalds medijima podlozniji. Onda ne možeš ni očekivati da se ne hvata na šta god mu baciš... Veći deo njih (Ne rečunajući Vulina i ekipu) nisu te sreće da grade neki bolji život, već krpi i zašivaj nekoliko puta pocepane gaće.
  • Slavisa Janicijevic

    15.04.2020 01:19
    DA komsiji crkne krava
    Pa onog kosarkasa iz Zemuna je prvi komsija pre par dana sa kojim zivi 20 i kusur godina prijavio policiji jer je covek izasao da opravi auto u sopstvenoj garazi u sopstvenom dvoristu da bi mu jednostavn proslo vremena dosla policija reko im"ovo je moja garaza" policajci otisli ko ovce..

    "Nije nam Milosevic kriv,mi smo govna" kako kaze Gagi u filmu profesionalac.

    Narod je govno ne politicari.Politicari su samo senka naroda.100% ogledalo naroda.

    Nijedan politicar nije pao sa Marsa i Venere.Narog ga je glasao.I glasace ga opet.Taj isti narod koji kuka da je mu je tesko i da su mu sva prava ukinuta.Taj narod koji sada zapomaze i umire i ne zna sta ce sa sobom opet ce na izbore glasati iste manekene od politicara za dva vasljiva obecanja za kilo secera i dva litra ulja.

    Treba bezati odavde cim ovo prodje.Sto pre.Ne od drzave.Ne od planina.,reka,jezera,suma,maslacka,cveca u Srbiji.Od naroda koji zivi na ovim prostorima.Drzavu ne cine prirodne lepote te drzave i drvece i planine vec narod koji tu seta,vrsi nuzdu,pljuje,ubija se za metar zemlje,baca ves masine u reci,baca bojlere u jezeru i rekama,baca uginutu stoku u sred suma i sece te iste sume(16 pozara na Fruskoj gori za manje od nedelju dana) da bi imao za provod i auto do 5 hiljada eura.I na kraju glasa to sto glasa za 15 eura po glasu i clanu porodice i nakon toga kaze"Pomozite mi umrecemo sta nam ovi politicari rade sta je ovo sta nam rade?...

  • FXX

    14.04.2020 18:38
    Znaci smastaj za bolesne kao ogori, izdajnici (cinkarenje policiji), zabrana kretanja i vise od pola nedelje, lazi,, korupcija, igranje sa nasim zivotima u vreme pocetka epidemije i ostalo. Vise ne krivim vlast, vec ovaj kvgravi, jeftino prodat narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina