Irig: Pijan vozio automobil sa lažnim registarskim tablicama za vreme policijskog časa

Policija u Irigu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

On je zatečen u automobilu sa lažnim registarskim tablicama na ulici, pod dejstvom alkohola, u vreme ograničenja i zabrane kretanja.

Kontrolom je utvrđeno da je za njim raspisana potraga, da ne poseduje odgovarajuću vozačku dozvolu i da automobil nije registrovan.

Četrdesetjednogodišnjak je upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Takođe, on će biti priveden prekršajnom sudiji za navedene prekršaje.

Sa njim u automobilu bio je i tridesetdevetogodišnji muškarac kojem je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu od 50.000 dinara.

  • Petar

    18.04.2020 20:35
    Gluposti
    Covek je jednostavno hteo da ga uhapse. Verovatno mu treba smestaj. U suprotnom treba ga odmah odvesti u ludaru posto normalan nema sanse da uradi nesto ovako.
  • Steva

    18.04.2020 20:26
    Darko 18.04.2020 • 13:42
    Ovaj ga bas sakupi, jos je falio les u gepeku.

    Nije leš ali kalaš je morao da ima kao redovnu opremu, jer nikad se nezna kada može da zatreba.
  • Kulen

    18.04.2020 17:41
    Jel' im'o bricu? Ako jeste, Sremac je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina