Nastavljeno smanjenje broja obolelih od virusa korona u Vojvodini

Broj obolelih od Covid-19 u Vojvodini i dalje opada, pa je ukupan broj obolelih u pokrajini 449, što je 23 manje nego juče.
Nastavljeno smanjenje broja obolelih od virusa korona u Vojvodini
Foto: 021.rs
U Kliničkom centru Vojvodine od te infekcije se trenutno leči 100 pacijenata, što je troje više u odnosu na jučerašnji izveštaj. Sedmoro pacijenata u KCV nalazi se na respiratorima.
 
U isto vreme, u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu smešteno je 165 lakše obolelih, što je 12 manje u odnosu na juče.
 
U Opštoj bolnici u Pančevu na lečenju je 144 pacijenata, što 15 obolelih manje u odnosu na juče. Od toga, dve osobe su u teškom stanju i nalaze se na respiratorima.
 
U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Junaković" u Apatinu je 40 pacijenata, jedan više nego juče.
  • E

    21.04.2020 12:02
    E
    Šta bi sada odjednom opada broj zaraženih kad ste videlu da puca država finansiski. Pa ajmo sada da radimo i što pre da naplaćujemo namete. Treba ovo naplatiti od naroda.
  • milanm

    21.04.2020 10:45
    @DusanB
    Pre desetak dana nisu ni bili azurirani podaci, stojali isti podaci od 29.03. Tek su pre oko nedelju dana ili manje poceli da azuriraju podatke na dnevnom nivou. Imas na covid. data podatke. I na data.gov sa brojem zarazenih po opstinama za celu Srbiju, izbacuju sad svaki dan tabelu. Juce je bio veci rast samo u Somboru i Subotici, a i tamo je samo 10 novih sve zajedno. I to je verovatno zbog katolickog Uskrsa. Ostali svi do 3-4 nova maksimalno, Novi Sad samo 2, vecina samo po 1 novi. Pola opstina u Vojvodini nema nijedan novi slucaj. U Pancevu se leci inace najvise njih iz Bg. Broj izlecenih je sad izgleda veci od broja zarazenih na dnevnom nivou. Vise ljudi otpustaju iz bolnica nego sto prime novih itd.
  • Dada

    21.04.2020 10:43
    Samo Vi govorite kako opada broj obolelih u Vojvodini iovako je ovaj narod vec na ivici svega sto finansijski,psihicki .Svega nam je vec dosta i jos govoriti kako je manje obolelih naravno da ce se krsiti zabrana kretanja .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina