Sekli stabla bagrema u Čelarevu za vreme policijskog časa

Policija je juče uhapsila petoricu meštana Bačke Palanke prilikom šumske krađe.
Sekli stabla bagrema u Čelarevu za vreme policijskog časa
Foto: 021.rs
Trojica punoletnih i dva maloletnika zatečeni su, u Čelarevu, kako motornom testerom seku stabla bagrema, u vlasništvu JP "Šume Vojvodine".
 
Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo šumska krađa.
 
Budući da su zatečeni u krivičnom delu, u vreme zabrane kretanja, trojica punoletnih osumnjičenih privedeni su prekršajnom sudiji koji im je izrekao novčane kazne, u iznosu od po 50.000 dinara.
 
Protiv maloletnika će, takođe, biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog kršenja propisa o ograničenju i zabrani kretanja.
  • Aleksa

    23.04.2020 16:06
    Kulturna Pustinja
    Kulturna pustinja uskoro postaje Vojvodina !
    Seče se na sve strane nelegalno i "legalno " arči se na sve strane . Novi vlasnici zemljišta seku Zaštitne pojase koje smo teškom mukom posadili 80 godina . Zapaljene su mnoge Lovne remize . Pored puteva retko može da vidimo drvo . Pored pruga i kanala smo sve OBRIJALI.
    Malo koja LOKALNA ZAJEDNICA ima Plan pošumljavanja a o Sadnom materijalu i da negovorim .
    Kanda smo se pomirili da VIJVODINA POSTAN KULTURNA PUSTINJA.
    POSLEDICE NNAS TEK ČEKAJU A SVI TO GLEDIMO !
    D O K L E ???
  • Srboljub

    23.04.2020 01:01
    Posadite vrbe.
  • Ivan

    22.04.2020 22:33
    Vrbas
    Isto je sa DTD kanalom u Vrbasu. Bile su na bentu velike topole posadjene pedesetih pa ih posekose ovi sto su dosli devedesetih...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina