Maloletnik u Subotici osumnjičen da je nožem ubo oca u grudi

Šesnaestogodišnji L. N. (16) osumnjičen je da je u porodičnoj kući u Subotici sinoć nožem je uboo svog oca u grudi, potvrđeno je RTS-u u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Maloletnik u Subotici osumnjičen da je nožem ubo oca u grudi
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim informacijama RTS-a, povređeni Z. N. (54) se sam javio u Opštu bolnicu u Subotici, dok se njegov sin zaključao u sobi kod kuće i nije reagovao na pozive policijskih službenika.

Nakon pregovora, L. N. je priveden, a u Višem javnom tužilaštvu navode da će protiv maloletnika podneti krivičnu prijavu za pokušaj ubistva.

S obzirom da je reč o maloletniku, o daljem postupanju sa L. N. odlučivaće dežurni sudija Višeg suda u Subotici.

  • shimmy

    25.04.2020 18:16
    jednistavno je
    Opravdano ako je branio majku, sestru, brata ili sebe od cina nasilja i fizickog zlostavljanja, onda opravdano, u suprotnom...
    "Rani kera da te ujede..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina