Zbog pogibije radnika u zrenjaninskom Vodovodu uhapšen šef gradilišta

Zrenjaninska policija uhapsila je radnika preduzeća "Vodovod i kanalizacija" J.N. iz tog grada, jer mu se stavlja na teret da kao odgovorno lice na gradilištu, nije postupao po propisima i tehničkim pravilima o merama zaštite na radu, usled čega je nastradao radnik I.L.(59).
Zbog pogibije radnika u zrenjaninskom Vodovodu uhapšen šef gradilišta
Foto: Pixabay
I.L. je nastradao prilikom izvođenja radova na zameni cevi fekalne kanalizacione mreže u Ulici Stevice Jovanovića u zrenjaninskom naselju Mala Amerika. 
 
Kako je saopšteno, J. N. je uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i određena mu je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. 
 
Sumnja se da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.