VIDEO: Veliki požar u Zmajevu, izgorelo stovarište građevinskog materijala

Veliki požar u Zmajevu uništio je danas Stovarišta građevinskog materijala, u kojima je bila uskladištena plastika.
Šest vatrogasnih jedinica sa deset protivpožarnih kamiona iz Vrbasa, Novog Sada, Kule, Kucure i Kisača četiri sata je gasilo vatru, čiji se gusti crni dim dizao do visine od 50 metara.
 
Pretpostavlja se da je do požara došlo usled paljenja suve trave u dvorištu stovarišta. Vatra je, prema rečima očevidaca, zahvatila najpre deo objekta, a potom i uskladištenu plastiku, pretvorivši ubrzo celu zgradu u ogromnu buktinju, pišu "Novosti".
 
Plamen je zahvatio i deo susedne kuće u centru sela, u Kozaračkoj ulici, a pretio je da se proširi i na objekat restorana "Jadran", udaljen desetak metara od stovarišta.
 
Na sreću, u požaru niko nije nastradao, niti je povređen, a pričinjena je velika materijalna šteta.
 
  • Bata

    18.05.2020 22:25
    Glavno da je ......
    Vodja njihov posto moj nije ukrao pare po 35000$ za respiratore koje ni ne spominje vise.Covek je rekao da je platio 1500 kom i niko vise o njima ne prica niti ih spominje a to je svota novca cc 52.000.000€ a to sto niko sem gradova nema vatrogasni kamion,kombi ili vozilo nema veze.Prvo ovaj u Zmajevu pa posle Apatin i to nema ko i cime da ugasi a oni kradu ki kradu nikada im dosta nije!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina