"Vračara" iz Vršca uzimala hiljade evra plašeći ljude da će im umreti članovi porodice

Službenici Granične policije uhapsili su na graničnom prelazu Popovi kod Bijeljine Patriciju Đorđević (37) iz Vršca, koja je osumnjičena da je u Republici Srpskoj opljačkala više osoba, tvrdeći da će vračanjem sa njih skinuti crnu magiju.
"Vračara" iz Vršca uzimala hiljade evra plašeći ljude da će im umreti članovi porodice
Foto: 021.rs
Ona je uhapšena na osnovu potrage koju je raspisala policija iz Teslića, nakon što je u tom gradu opljačkala jednu osobu, uzevši joj oko 5.000 evra da bi, navodno, vračanjem skinula crnu magiju. Đorđević je tu žensku osobu ubedila da će joj umreti unuče, a da će joj ona vračanjem pomoći da skine crnu magiju.
 
Osumnjičena je i da je u decembru prošle godine u Banjaluci prevarila jednu osobu, od koje je uzela oko 13.000 evra, rekavši joj da će joj neko od ukućana umreti i da će ona to sprečiti vračanjem.
 
Đorđevićeva je sličnu prevaru ranije izvršila i na području Trebinja.
  • Milo Madacky

    21.06.2020 08:36
    I treba
    Ako su tako glupavi da joj veruju ;-) ako neće ona, onda će neko drugi.
  • Maja

    19.06.2020 15:18
    Sujevreje je problem
    Ima oglasa tipa - skidam magiju na daljinu. Uplatis na racun i oni the oslobode magijskih okova. I ljudi placaju. U 21.veku. Uvek ce biti ranjiv ljudi, drustvo mora spreciti izbude ovog tipa. Ovo je odgovor na komentar ako neko dobrovoljno plati. Ako neko kaze ranjivoj osobi da ce se nesto lose desiti a da uz novcanu nadoknadu zlo moze spreciti, to je iznuda. Nije mafija i reket vec magija, to su nijanse. Prinuda, pretnja, manipulacija zrtve, sve je isto.
  • skeptik

    19.06.2020 07:44
    Ako ja DOBROVOLJNO stupim u kontakt sa vracarom i pri tom joj DOBROVOLJNO dam moj novac bez da me ona PRISILJAVA na to, u cemu je onda njena krivica?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.