Pukao ringišpil u selu kod Sombora, povređeno osmoro dece

Osmoro dece povređeno je sinoć oko 20:30 časova kada je u luna parku u selu Kolut kod Sombora pukao glavni stub ringišpila dok se na njemu nalazilo desetak mališana.
Pukao ringišpil u selu kod Sombora, povređeno osmoro dece
Foto: Pixabay
Kako prenosi portal Soinfo.org, ringišpil je bio postavljen u ovom selu zbog Petrovdanskog vašara.
 
Povređeno je osmoro dece, u pitanju su prelomi, istegnuća i nagnečenja. Kako piše "Blic", samo jedno dete je zadržano u bolnici u Somboru na posmatranju iz predostrožnosti, dok je sedmoro pušteno kući.
 
Slučaj je odmah prijavljen i policiji, a zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru izvršio je uviđaj.
 
RTS javlja da je ustanovljeno da postoji atest za sprave. Istraga je u toku.
  • Slobodan

    18.07.2020 14:58
    Ringišpil u mojoj glavi
    Ko daje dozvolu i ko kontroliše radi tih luno parkova za sirotinju.
  • Dal je moguce

    14.07.2020 12:11
    Neverovatni
    Dal je moguce da se sve gleda kroz opoziciju i vucica SNS wTF omg . Pa jel svaka tema ili dogadjaj mora da bude protumačena preko relacije vucic opozicija. Pao ringišpil. Povredjena deca . Bogu hvala da nema ozbiljnijih povreda. I to je to . Jadni narode .
  • bnp

    13.07.2020 23:37
    Izgleda da i vasari spadaju u one dogdjaje (fudbalske utakmice, teniski turniri, predizborni skupovi i izbori) na koje korona ne dolazi, kad bolje razmislim izgleda da se koronom moze zaraziti samo na protestima protiv vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina