Milojko Pantić kolima uleteo u pešačku zonu u Pećincima

Sportski komentator Milojko Pantić (73) uleteo je sinoć u Pećincima svojim vozilom "ford nju fokusom" u pešačku zonu.
Kako piše "Blic", Pantić je uspeo da se zaustavi tek kada se automobilom popeo na betonsku binu, a nakon saobraćajne nezgode testiranjem je utvrđeno da je imao 1,61 promila alkohola u krvi.
 
On se svojim "fordom" nešto pre 22 časa kretao Školskom ulicom u Pećincima i prilikom dolaska na raskrsnicu ulica Posavskog odreda i Braće Krstić nastavio kretanje voziliom pravo, ušao u pešacku zonu i popeo se na betonsku binu koja se nalazi tu i zaustavio se na njoj.
 
U saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen, uključujući i muškarca koji je bio s njim u vozilu.
 
Ekipe saobraćajne policije obavile su uviđaj, a Pantić je, kako navodi "Blic", odveden na trežnjenje u policijsku stanicu.
 
Beogradski list podseća da ovo nije prvi put da Pantić u alkoholisanom stanju pravi incidente u saobraćaju. Naime, on je priveden i 5. maja prošle godine na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice. Pantić je tada vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi.
  • dule

    29.07.2020 08:55
    antiprotivan29.07.2020 • 00:39
    Puko jeste
    Pijan bio jeste
    Omatorio jeste
    Ali nista od toga ne umanjuje da govori istinu i da ga bnas zbog toga napadaju!




    I baš zbog toga ili treba da prestane da javno kritikuje Vučića, ili treba da prestane da se ožderava pa seda u auto. Bolje bi bilo ovo drugo, ali ako nije sposoban onda barem neka bude ovo prvo. Zato što na ovaj način samo daje municiju Vučićevim dupeliscima i poltronima.


    Inače, ne znam kako je po našim zakonima, ali nakon ovog stvarno bi bio red da mu se oduzme vozačka dozvola, ako ne trajno onda barem na par godina.
  • Advokat oBrane

    29.07.2020 01:14
    Nije on to mislio da uradi.
  • antiprotivan

    29.07.2020 00:39
    Puko jeste
    Pijan bio jeste
    Omatorio jeste
    Ali nista od toga ne umanjuje da govori istinu i da ga bnas zbog toga napadaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.