FOTO: Gomex otvorio još jedan market u Rumi, akcije i popusti za posetioce

Drugi objekat marketa Gomex u Rumi otvoren je danas na adresi JNA 105.
Novootvoreni objekat ima dve kase i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 6:45 do 20:30h, kao i nedeljom od 7 do 13 časova. Pored svežeg voća i povrća, u ponudi je i poseban kutak za zdravu hranu, sveže mlevena kafa na mlinu, ali i brojne akcije i pogodnosti namenjene potrošačima.
 
U ovom marketu zaposleno je deset novih radnika. Modernim izgledom, pažljivo odabranim asortimanom i kvalitetnom uslugom, "Ruma JNA" u potpunosti ispunjava očekivanja potrošača kada su u pitanju svakodnevne, ali i velike kupovine.
 
 
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. 
 
Na dan otvaranja, veliki broj potrošača je strpljivo čekao da objekat počne sa radom. Građane Rume su dočekale velike akcije i popusti, kao i brojna iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu kojom sakupljaju "keširiće" i ostvaruju dodatne popuste.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".