"Dani piva" u Zrenjaninu odloženi zbog korone

Organizacioni odbor "Dana piva" u Zrenjaninu odlučio je da se ta manifestacija, prvobitno planirana za kraj avgusta, odloži do daljeg zbog epidemiološke situacije.
"Dani piva" u Zrenjaninu odloženi zbog korone
Foto: Pixabay
Gradonačelnik tog grada Čedomir Janjić rekao je da "Dane piva" svake godine poseti oko 500.000 ljudi, kao i da se u samom gradu održi 79 manifestacija, a u okolnim selima još 60.
 
On je naveo da Gradska uprava Zrenjanina za Dane piva i Festival kobasica u Belom Blatu naplaćuje pozicije za postavljanje ugostiteljskih, trgovačkih i drugih štandova, čime se ostvaruje prihod od oko 12 miliona dinara, dok se za ostale manifestacije te pozicije ne naplaćuju.
 
Janjić je ocenio da će zbog otkazivanja manifestacija priliv u gradskom budžetu biti manji za oko 12,5 miliona dinara, a da će pored toga štetu pretrpeti i ugostitelji, privrednici, umetnici i svi oni koji su ostvarivali prihode zahvaljujući održavanju Dana piva.
 
Manifestacija "Dani piva" u Zrenjaninu se organizuje od 1986. godine.
  • Inspektor Višekruna

    10.08.2020 16:01
    Kakvi dani piva?
    Moje omiljeno "Porter" pivo (proizvodila ga je zrenjaninska pivara po licenci), nisam popio bar 15 godina!
    Imaju "Dane piva" ali nemaju pivaru!
  • Djura

    10.08.2020 12:18
    Rešenje
    Zato je tu vašar u Jagodini !!!
    Da li postoji imalo mozga ovde ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.