Zaplenjeno 1.800 litara dizela u Banoštoru

Inspektori Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, pronašli su i oduzeli 1.800 litara dizel goriva bez dokaza o poreklu.
Zaplenjeno 1.800 litara dizela u Banoštoru
Foto: Pixabay (ilustracija)
Gorivo je pronađeno u dvorištu kuće u Banoštoru.
 
Protiv osobe od koje je oduzeto gorivo biće podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog skladištenja robe, navodi se u saopštenju.
  • Erlavi

    19.09.2020 22:19
    Banoštr
    A šta radi Ćega?
    Što ne rešava problem?
    Pitajte njega, on sigurno zna o čemu se tu zaparavo radi!
  • a.c.a.b.

    19.09.2020 22:18
    Q
    nije platio pdv lokalnoj drzavnoj mafiji..
  • Tannhauser

    19.09.2020 13:19
    Svaka čast policiji i poreskoj upravi - najvažnije je da pohvataju okorele kriminalce što zarađuju stotine i stotine evra na preprodaji dizela i uličnoj prodaji cveća ispred minimarketa a čim to reše krenuće i na nameštene tendere za školske autobuse za 7.4 miliona evra.
    https://www.021.rs/story/Info/Srbija/253639/Iznajmljeni-skolski-busevi-kostali-GSP-Beograd-znatno-vise-nego-da-su-kupljeni.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.