Ilegalna kladionica otkrivena u Pećincima

Policija je u jednom objektu na području Pećinaca otkrila ileglanu kladionicu, koja je radila bez rešenja Uprave za igre na sreću, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Ilegalna kladionica otkrivena u Pećincima
Foto: 021.rs
Privremeno su oduzeta tri poker aparata, računar, dva monitora, televizor i liste za sportsko klađenje.
 
Sumnja se da je objekat korišćen i u ugostiteljske svrhe jer je u njemu služeno piće, iako nije bio registrovan ni za tu delatnost.
 
Protiv pedesetčetvorogodišnjeg zakupca biće podneta prijava tužilaštvu, a osumnjičen je za neovlašćeno organizovanje igara na sreću i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.
  • Vidoje

    23.09.2020 03:03
    Amateri
    Ne vidim poentu ilegalne kladionice. Poenta kladionice je da pere pare. To je jedina delatnost gde možete da dođete sa neograničenom količinom para i dobijete fiskalni račun za njih, Sve ovo što zarađuju od ugostiteljstva i zaglupljenika u kocku je samo džeparac.
  • Dragan

    20.09.2020 09:14
    Ah
    Da pogofim-prijavila ih legalna kladionica čiji čuvari prebijaju ljude,"plaćaju porez",i bave se mafijaškim radom.Jer neki psihologbreče da su kladionice rak rana našegvdruštva na "lak način do puno love".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina