Troje mladih poginulo u udesu kod Lovćenca, automobil udario u most i završio u kanalu

Mladić i dve maloletne devojke poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mestu Lovćenac, između Feketića i Malog Iđoša.
Troje mladih poginulo u udesu kod Lovćenca, automobil udario u most i završio u kanalu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Poginuli su dvadesetdvogodišnji Danilo D. iz Lovćenca, M. V. (17) iz Vrbasa i B. P. (17) iz Lovćenca. Njihova tela pronađena su jutros oko 9 časova, a nije poznato kada se tačno dogodila nesreća.
 
Kako Blic saznaje iz Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, "BMW", koji je vozio mladić, kretao se Ulicom 13. jula iz pravca Lovćenca prema železničkoj stanici kada je, najverovatnije pri neprilagođenoj brzini, mladić izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je prvo udario u betonski most, prevrnuo se i upao u kanal.
 
Vozilo je u potpunosti smrskano.
 
Dva tela su ispala iz vozila u vodu, a treće je pronađeno u automobilu. Van vozila pronađeni su mladić i jedna devojka.
 
Tela nastradalih poslata su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.
 
"Uviđaj je završen. Tela nastradalih su poslata na obdukciju. Sada će se raditi provera okolnosti, kao i gde su bili pre tragedije i sve ostalo što je prethodilo tragičnoj nesreći", kažu u tužilaštvu.
  • Mihailo

    21.10.2020 00:37
    Za Personu
    A ti znaš da je on prolazio tuda mnogo puta? Kad veštaci budu dali svoj izveštaj, videćeš šta je sve relevantno. A moraće, jer su u pitanju ljudski životi, a ako je nečiji nemar uticao barem malo na mogućnost da prežive, biće odgovoran.
  • Persona non granata

    20.10.2020 21:10
    Ako ima dozvolu onda ništa
    Đorđe
    Ko je kriv?
    Ima li taj most upotrebnu dozvolu?

    Vaše pitanje je irelevantno što bi pravnici rekli. Nesrećni mladić je verovatno mnogo puta prošao tim putem i mostom jer je iz Lovćenca. Tako da mu put nije bio nepoznat. A poginuo je i u smrt poveo i dve mlade devojke jer je divljao za volanom.
  • Djole

    20.10.2020 19:15
    Ko je kriv?
    Razmislite malo? Pa jel most kriv što su dali detetu vozilo sa recimo 150 konja? Realno i mi smo ginuli u automobilima od 50 konja (pre jedno 40 godina). Mladi pa ludi, kao i svi mladi ali ipak mi koji brinemo o njima ne smemo da im ispunjavamo svaku želju jel to vodi ka ovome. Neznamo da li je vozač bio pijan ali i ako je bio, neko je pre toga morao da misli da mladost ne poštuje zabrane.

    Žao mi dece... Žao mi i roditelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina