Prikupljanje krvi od ponedeljka širom Vojvodine

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po Vojvodini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka širom Vojvodine
Foto: 021
Zbog smanjenih zaliha, Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da doniraju krv.
 
U ponedeljak, 30. novembra krv se može donirati u Crvenom krstu u Sremskoj Mitrovici od 8:30 do 13 časova i u prostorijama KUD-a u Čurugu od 8 do 12 časova.
 
U utorak, 1. decembra mobilne ekipe Zavoda biće u Domu kulture u Bačkom Magliću od 8 do 10 časova, u mesnoj zajednici u Kulpinu od 10:30 do 12:30 časova, u Informatici u Novom Sadu od 7:30 do 10 časova, kao i u prostorijama GSP-a u Novom Sadu od 11 do 12:30 časova.
 
U sredu, 2. decembra krv se može donirati u Crvenom krstu u Pančevu od 9 do 12 časova, u Crvenom krstu u Kovinu od 10 do 13 časova, kao i u Kulturnom centru u Rumi od 8 do 12 časova.
 
U četvrtak, 3. decembra krv će se prikupljati u Sportskom centru u Beočinu od 8 do 11 časova, u Mesnoj zajednici "Bagljaš" u Zrenjaninu od 8 do 12 časova, kao i u Crvenom krstu u Kuli od 8 do 11 časova.
 
U petak, 4. decembra krv se može dati u osnovnoj školi u Ljukovu od 8 do 10 časova, u Domu zdravlja u Inđiji od 11 do 14 časova, kao i u Mesnoj zajednici "Gavrilo Princip" u Novom Sadu od 14 do 17 časova.
 
U subotu, 5. decembra Zavod će raditi od 8 do 12 časova.
 
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, nedeljni plan akcija davanja krvi može biti podložan promenama.
  • Dragan

    30.11.2020 04:09
    Ah
    Krv za šta ?Operacije ne radite,kovid se ne leči krvlju .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".