Muškarac u Rumi pokušao da opljačka kladionicu

Policija u Rumi uhapsila je S.K. (33) zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništva i razbojništvo u pokušaju i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati, saopštila je danas policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Muškarac u Rumi pokušao da opljačka kladionicu
Foto: Pixabay
On je osumnjičen da je maskiran ušao u kladionicu u centru grada i uz pretnju, od radnika uzeo oko 64.000 dinara, zatim pobegao, ali ga je policija odmah pronašla i uhapsila, a novac vratila vlasniku kladionice.
 
Sumnja se da je S. K. prethodno pokušao da opljačka menjačnicu, ali je radnik uspeo da pozove policiju.
  • sheka

    02.12.2020 10:39
    Bas mu ide.
  • Mp

    01.12.2020 18:33
    Ko je prvi počeo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".