Braća Jeličić iz Futoga ubijena u šumi kod Sremske Mitrovice tokom potrage za tartufima

Braća Predrag (43) i Stanislav Jeličić (37) iz Futoga ubijeni su danas u šumi kod sela Jarak u blizini Sremske Mitrovice.
Ovaj slučaj je policiji prijavljen jutros oko 8:30 časova. Sumnja se da je do incidenta došlo nakon sukoba Predraga i Stanislava sa braćom Dejanom (38) i Nebojšom (36) E. iz sela Jarak, a tokom potrage za tartufima.
 
Navodno je najpre došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem su korišćeni ašovčići i motike za pronalaženje tartufa. Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je u jednom trenutku izvadio pištolj za koji nema dozvolu, ispalio nekoliko metaka i usmrtio braću iz Futoga, koji su stradali na licu mesta.
 
Potom je pozvao policiju i Hitnu pomoć. On i brat su nešto kasnije prevezeni u bolnicu, gde su im konstatovane lakše povrede.
 
"U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak", rekli su u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.
 
Po nalogu Tužilaštva uzeta je "parafinska rukavica" kako bi se sa sigurnošću utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu. Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo.
 
Policija se još nije oglasila sa zvaničnim informacijama.
  • cenzurisani niz

    08.12.2020 13:03
    Gvanajato, Antiokva, ... Vojvodina, ...
  • NekiTamo

    08.12.2020 12:58
    Gde ćemo stići
    Prvi moj komentar je bio da ubicu treba zatvoriti do kraja života. Ali kasnije sam čuo i drugu opciju. Ko bi trpio batine i ponižavanjevi to nije prvi put. Treba svi da se potrudimo da budemo prvo ljudi. Da se ne bi dešavale ovakve užasne stvari.
  • Futog

    08.12.2020 12:26
    DOŽIVOTNA
    Ubijena su DVA BRATA , SINA, RODITELJA, PRIJATELJA, KUMA, DRUGA...Zbog Tartufa / čitaj NOVAC/ Teritorija...Pa Vaša je ŠUMA Jaračani koji ste KRENULI sa PIŠTOLJEM u Džepu da tražite tartufe a NAMERA je BILA da UBIJETE! Pa što NE PUCASTE Ljudima u NOGU , RUKU...ONESPOSOBITI IH / znali ste se...KAKO STE MOGLI TAKO POKVARENO, NISKO...?/ jer ste se POMARISALI pa se USRALI i UBILI...Stvarno ste MOMČINE, nema šta...Ko kaže da NIJE LAKO UBITI ČOVEKA...Ovi UBIŠE DVA...Zaviše u CRNO i sada OSTA SAMO NJIHOVA PRIČA!? Smrdi mi tu nešto??? POČIVAJTE u MIRU MOMCI bar niste bili " P...E" , Večnaja pamjat! Zbogom futožani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina