Od sutra radovi kod petlje "Ruma" menjaju režim saobraćaja

Režim saobraćaja biće izmenjen od petka, 11. decembra zbog održavanja državnog puta I A reda broj 3, deonica petlja "Sremska Mitrovica" - petlja "Ruma" (levi kolovoz) i petlja "Ruma" - petlja "Pećinci" (desni kolovoz), navode "Putevi Srbije".
Od sutra radovi kod petlje "Ruma" menjaju režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Saobraćaj će se odvijati u preticajnoj saobraćajnoj traci na desnom kolovozu autoputa (smer Ruma - Beograd) u zoni petlje "Pećinci".
 
Takođe, izmena režima saobraćaja će biti izvršena i zbog radova u razdelnom pojasu kod petlje "Ruma", u smeru od Beograda ka Sremskoj Mitrovici, gde će za saobraćaj biti zatvorene preticajne saobraćajne trake.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina