Kikinđanin za volanom oborio pešaka i ubio ga na licu mesta

Zrenjaninska policija uhapsila je Ž. L. (53) iz Kikinde zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Kikinđanin za volanom oborio pešaka i ubio ga na licu mesta
Foto: 021.rs
Sumnja se da je juče oko 19 časova na putu između Stajićeva i Zrenjanina, upravljao automobilom "VW polo" i naleteo na pešaka, pedesetpetogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
 
Ž. L. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu, kažu u MUP.
  • Edie

    20.12.2020 20:59
    Bre
    Ovo je postala svakodnevnica što je najgore od svega. Oduzeti dozvolu zauvek ovakvim debilima.
  • saruman

    20.12.2020 12:46
    Nadam se da se vama dvojici što ste prvi pisali komentare neće desiti da neko iz vaše familije bude na tom biciklu, inače ne biste tako pisali, marka auta vam je bitna
  • zalutao

    19.12.2020 15:02
    Ma, vozi ...
    Vozi, interventna policija. Inače, prioritet raspodele sredstava od Miloševića pa do danas izgleda ovako: 1. žandarmerija (nije postojala u vreme pomenutog), 11. "plava policija", vatrogasci 21. kriminalistička operativa, 101. ostali. I opet, nije dosta, verujte ... Pogodite gde sam ja po prioritetu, a gledate filmove i serije o onome što ja radim ... (nagoveštaj: trocifreno mesto).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina