Pijan autoputem Beograd-Batrovci vozio suprotnom trakom

Policija je iz saobraćaja isključila vozača automobila (62) koji je na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini Kuzmina, vozio kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera.
Pijan autoputem Beograd-Batrovci vozio suprotnom trakom
Foto: 021.rs
Policija je utvrdila da je vozač imao 1,05 promila alkohola u krvi i protiv njega je podnela prekršajnu prijavu nadležnom sudu.
 
Policija apeluje na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, a posebno da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola
  • Zasto

    25.01.2021 20:53
    Nije
    Zena vozila, plavusa! Gde musko da napravi takav peh?
  • Sena

    25.01.2021 17:11
    Samo po dzepu
    2 godine zatvora, 5 miliona dinara kazna, dozvotna zabrana voznje.
    To resis za sedam dana na sudu i oglasis u novinama kao primer.
    I nikad se vise nece destiti.
  • Imas_Li_Ti_Vozacku

    25.01.2021 16:15
    @ Vozac
    Na svakom ukljucenju na auto put, znakovi te salju u desno ubrzavajucom trakom, a ti skrenes u levo i tako vozis u kontra smeru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.