Vrbas: "Komunalac" šalje račune za januar i isključuje dužnike sa vodovodne mreže

JKP "Komunalac" u Vrbasu je počeo da šalje račune za svoje usluge za januar, dok je istovremeno ovo preduzeće počelo i da isključuje dužnike s vodovodne mreže.
Kako su naveli u "Komunalcu", računi stižu na adrese više od 15.000 fizičkih i blizu hiljadu pravnih lica na području vrbaske opštine.
 
Podsećaju sve korisnike da ukoliko svoje obaveze izmire do 20. dana u mesecu, ostvaruju popust od tri odsto. 
 
"Apelujemo još jednom na građani koji nisu izmirili svoja dugovanja da to odmah učine jer će u protivnom biti isključeni sa javnog sistema vodovoda i kanalizacije. Neisplaćeni troškovi mogu da se izmire svakog radnog dana u vremenu od 7 do 14:30 časova na šalterima Komunalca, kao i subotom na velikoj pijaci u Vrbasu, ili uplatom na tekući račun broj 105 - 5644 - 72", navode u ovom preduzeću.
 
Više informacija može se dobiti u Službi obračuna i naplate potraživanja pozivom na broj telefona 021/706 - 575, lokal 103.
 
Troškove ponovnog priključenja na vodovodnu mrežu snosiće sam korisnik. Da bi se dužnik ponovo priključio na vodovodnu mrežu, pored uplate celokupnog duga, biće potrebno da izdvoji još oko 4.500 dinara.
  • SrBa

    05.02.2021 18:32
    Pa za šta
    Narod da plaća? Za vodu punu arsena! Pitajte ove u Ravnom selu šta piju njihova deca u školi. Vodu punu arsena. Slična situacija kao u Zrenjaninu.
  • Zrenjaninac

    04.02.2021 20:25
    Baš
    Zrenjaninski Vodovod je već poslao račune za blatnjavu vodu punu arsena i teških metala. Ispod svakog računa je sitnim slovima ponovo naznačeno da postoji nekakav imaginarni dug za nešto što niko ne zna šta je. Možda su žedni Zrenjaninci već počeli da otplaćuju novu Fabriku vode koja ne radi, baš kao i vodotoranj u centru grada.
  • D

    04.02.2021 12:41
    .
    Zar pristup čistoj vodi nije Ustavom zagarantovan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina