Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara

JVP "Vode Vojvodine" podseća obveznike da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća u jednakim tromesečnim ratama.
Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara
Foto: Pixabay
Do dobijanja rešenja za tekuću godinu, plaća se akontacija u visini tromesečne obaveze iz prethodne godine.
 
Prva rata/akontacija za 2021.godinu dospeva 15. februara (zadužena će biti 17. februara, zbog praznika), druga rata dospeva 15. maja, treća rata 15. avgusta, a poslednja rata 15. novembra.
 
U rešenjima za prošlu godinu obveznici su obavešteni da su dužni da naknadu plaćaju akontativno na osnovu rešenja iz 2020. godine.
 
Za svaki dan kašnjenja obračunava se zakonski propisana kamata.
 
Pre slanja ovogodišnjih rešenja JVP "Vode Vojvodine" će od Republičkog geodetskog zavoda preuzeti najnovije podatke koji služe kao osnov za izdavanje rešenja.
 
Za pitanja u vezi sa naknadama za odvodnjavanje za fizička lica, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP "Vode Vojvodine" na besplatan broj telefona 0800/21-21-21 ili imejlom na adresu korisnik@vodevojvodine.rs.
  • ja

    15.02.2021 16:42
    Prvi posaljete koliko treba pa se onda plati.

  • vade iz oka

    15.02.2021 15:04
    samo da se obogate
    Ja već plaćam porez na njivu.Sada treba i odvodjavanje? To je dva puta za istu njivu(a, i ne koristim je).
    Za rts plaćam tri puta. Preko kablovske, preko računa za struju i budžeta(porez od njive).
    To što neko ne zna da rasporedi pare bez kradje je problem svih nas.
    Tako radi korporacija.
  • BUCA

    15.02.2021 08:19
    a kome ja da se obratim
    Neku njivu smo prodali u Sremskim Karlovcima još 2013 godine! Vlasnik se uknjižio tek prošle godine! Svu kupoprodajnu dokumentaciju sam predala u Vode Vojvodine ali meni i dalje stižu računi jer u katasru sam vlasnik još uvek ja! Iako su uzeli sve podatke od novog vlasnika ja sam dužna da plaćam odvodnjavanje sve dok katastar ne izbriše mene kao vlasnika i uknjiži novog vlasnika! Uzalud žalba molba kako god! Znači ako me katastar u narednih 10 godina ne izbriše ja moram da plaćam a novog vlasnika boli uvo!!! Šta da radim ima li neko pametan savet!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina