Čopor pasa izujedao ženu u Subotici

Jutros oko pet časova kada je dolazila na posao u polikliniku u blizini zgrade suda, Subotičanku (55) je napao je čopor pasa i naneo joj višestruke povrede po telu, potvrđeno je RTS-u u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Čopor pasa izujedao ženu u Subotici
Foto: Pixabay
Povređena žena primljena je na odeljenje hirurgije subotičke bolnice. Ima višestruke ujede po glavi i ekstremitetima.
 
Rane su joj obrađene i nalazi se u stabilnom stanju. Nije životno ugrožena, kaže za RTS Edgar Ormai, upravnik Službe za hirurgiju Opšte bolnice u Subotici.
 
Osnovni javni tužilac Livija Panić Miletić za RTS kaže da tužilaštvo radi na utvrđivanju činjeničnog stanja i da će o tome obavestiti lokalnu samoupravu.
  • Trt

    19.02.2021 14:36
    @M

    Znači psihijatri se ne bave psihoterapijom, nego samo prepisuju lekove? Sinak, nemoj da se blamiraš.
  • M

    19.02.2021 13:48
    @Trt
    Opisao si sebe. Da ti malo obrazlozim: npr. grupa shizofrenih poremecaja, psihoza - poremeceno lucenje hormona dopamina. Depresija - poremeceno lucenje hormona serotonina, itd. Glavbi lekovi u psihijatriji regulisu upravo ta dva hormona. Malo se obrazuj pa onda pametuj.
  • Trt

    18.02.2021 14:39
    @M

    Kod "psihijatara" se ide samo zbog "hormonskih poremećaja u mozgu"? Pa ovo je sjajno, treba da se napravi neka humoristička emisija koja bi se isključivo sastojala od ovakvih izjava raznih priučenih propaliteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina