Krivične prijave protiv četvorice maloletnika i dvojice muškaraca zbog tuče u Kovinu

Policija u Pančevu podneće krivične prijave nadležnim tužilaštvima u Smederevu protiv dvojice muškaraca i četvorice maloletnika iz Kovina zbog sumnje da su juče učestvovali u tuči u kojoj je povređen jedan maloletnik.
Krivične prijave protiv četvorice maloletnika i dvojice muškaraca zbog tuče u Kovinu
Foto: Pixabay
"Sumnja se da su se oni oko 12:30 časova potukli u jednom ugostiteljskom objektu u Kovinu, a u tuči je jedan maloletnik zadobio lake telesne povrede", kaže se u saopštenju Policijske uprave Pančevo.
 
Protiv svih učesnika u tuči policija će podneti krivične prijave.
  • Novo Naselje

    25.02.2021 04:41
    Deca mladja od 18 godina ne odgovaraju pred sudom kao punoletne osobe. Bukvalno mozes imati bandu dece mladje od 13 godina koji pucaju i ubijaju po gradu, a najteza sankcija im moze biti odlazak u dom do punoletstva...
  • Biba

    24.02.2021 09:40
    .
    Bilo bi interesantno znati koje su posladice za nekog maloletnika koji isprebija drugog, zvekne ga flasom u glavu ili bocne bricom.
    Nikada nisam cuo da je neko kaznjen na nacin zbog kog bi drugi prvo razmisli pre nego krenu u batinanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".