Pančevo: Poreska policija oduzela više od 4.000 paklica cigareta

Inspektori poreske policije i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova oduzeli su 4.636 paklica cigareta bez akciznih markica u Pančevu, saopštila je Poreska uprava.
Pančevo: Poreska policija oduzela više od 4.000 paklica cigareta
Foto: Pixabay
Cigarete su pronađene prilikom pretresa putničkog automobila, koji je sprovden u okviru akcije suzbijanja sive ekonomije.
 
Protiv osumnjičenog od kog su oduzete cigarete biće podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, navodi se u saopštenju.
  • Maka

    09.03.2021 23:45
    Pljuge nikad skuplje. Secam se kad je dosao onaj iqos i heets kostale 250 din, sad sine treba pola plate za jednu kutiju, moram da obrnem pare u kladionici da bih kupio cigare, ako ne dobijem, nema cigara... Kataklizma..
  • gradjaninX

    09.03.2021 20:02
    Sta vas cudi sverc kad su vam nameti takvi da pljuge (ja sam batalio pre 10 godina) kostaju ko u Dzordziji usred USA. I tamo je ljudima cena cigareta previsoka pa bataljuju, a plate, ko obe penzije Vucicevih roditelja.
    Visoke akcize +PDV = maksimalna stimulacija sivog trzista. Bilo sta drugo je suludo ocekivati u zemlji gde su penzije 20-30 iljda dinara, sto sad nije dosta ni da pusis ceo mesec, skoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina