U Subotici vakcinisano 28.000 građana

U Subotici je do sada vakcinisano 28.000 građana, a drugu dozu cepiva primilo je 10.500 osoba, izjavila je danas za RTS direktorka Doma zdravlja u Subotici Ivanka Beoković.
U Subotici vakcinisano 28.000 građana
Foto: 021.rs
Pored punkta za imunizaciju u Novoj opštini koji radi po spisku eUprave, za vakcinaciju bez zakazivanja za starije od 60 godina u gradu radi ambulanta u Kumičićevoj, dok su za istu kategoriju građana danas do 16 časova otvorene ambulante u prigradskim naseljima Čantavir i Bajmok.
 
U tim mestima za vikend je bez poziva kineskom vakcinom "Sinofarm" vakcinisano 596 građana starijih od 60 godina.
 
Prvu dozu iste vakcine danas popodne će na punktu u Novoj opštini primiti 433 građana po pozivu eUprave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.