FOTO, VIDEO: Subotičani uhapšeni zbog 20 kilograma heroina, kokaina, marihuane, amfetamina...

Subotička policija zaplenila je, u okviru akcije "Gnev", oko 20 kilograma narkotika i uhapsila A. R. (38) i J. K. (38).
Policija je, u kući i pomoćnim prostorijama koje su u vlasništvu osumnjičene A.R, a u kojoj se nalazio i osumnjičeni J. K, pronašla oko 10,5 kilograma heroina, oko 5,7 kilograma amfetamina, oko 2,9 kilograma marihuane, oko 86 grama kokaina, 132 tablete iz grupe psihoaktivnih lekova, 200.000 dinara i manju količinu stranih valuta.
 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
 
  • SUMP

    17.03.2021 12:49
    Velika zaplena, bravo za policiju!
  • Vanda Ugrin

    17.03.2021 12:46
    Zrenjanin
    Koliko su nase dece navukli na ovo? Koliko ih je zatrovano dozivotno jer kod nas nema komuna adekavtnih da ih izleci. Samo ona u Zagrebu. Ajmo kad vec menjate zakon o pucanju dajte i ovaj za smrtne kazne dilerima.
  • pepa

    17.03.2021 08:48
    sličica
    Iskreno, kad sam ugledala sliku, pomislila sam da je mladi sir u pitanju dok nisam pročitala naslov :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".