Italijan uhapšen na Batrovcima zbog pranja para, oduzeto mu skoro 120.000 evra

Italijanski državljanin D. F. (38) uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva - Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu, a zbog sumnje da je prao pare.
Italijan uhapšen na Batrovcima zbog pranja para, oduzeto mu skoro 120.000 evra
Foto: 021.rs
Policija je na Graničnom prelazu Batrovci u fabričkim šupljinama teretnog motornog vozila marke "iveko", bugarskih registarskih oznaka, koje je vozio osumnjičeni i njegovim ličnim stvarima pronašla 118.100 evra, koji, kako se sumnja, potiču iz kriminalne delatnosti.  
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • Djokica

    15.04.2021 09:23
    amater
    Kakav je to amater, nije znao da se pare peru u hemijskoj cistioni (: (: (: .
  • VV

    15.04.2021 09:15
    E moj Italijan
    Ne radi se to tako... Investiras u fabriku u Srbiji, dobijes 10.000E po zaposlenom, budes na televiziji kao heroj... A da, to je samo za one preko par miliona.
  • Garica

    15.04.2021 07:42
    greška
    E, moj 'Talijan! Pa što prvo nisi pozvao nekog od brojnih "investitora" (pun ih je Novi Sad, Srbija) da ti daju šemu po kojoj se to radi??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.