Vozila 185 kilometara na čas auto-putem kod Pećinaca

Saobraćajna policija iz Sremske Mitrovice, u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole brzine "Spid maraton", zaustavila je i sankcionisala tridesetdvogodišnju državljanku Hrvatske koja je upravljala automobilom marke "bentli" brzinom od 185 kilometara na čas.
Vozila 185 kilometara na čas auto-putem kod Pećinaca
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je danas na auto-putu Batrovci - Beograd, na teritoriji opštine Pećinci, zaustavila ženu koja je vozila brzinom za 55 kilometara na čas
većom od dozvoljene.
 
Protiv tridesetdvogodišnjakinje podneta je odgovarajuća prekršajna prijava.
  • Nik

    23.04.2021 18:48
    Anahroni propisi
    Krajnje je vreme da se ukine generalno ograničenje brzine na autoputu. Za takvo vozilo kao što je taj bentli pravo je mučenje voziti ga 130. Uslovi na autoputu generalno postoje za 250 km/sat, a tamo gde ne postoje, na pojedinim depnicama, može se ograničiti brzina, s razlogom. Ovo opšte ograničenje je skroz neutemeljeno.
  • dijasporac

    22.04.2021 22:43
    @Honda
    Tkoji je to drum Zagreb-Novi Sad i da jos ima krizanje kod Budjanovaca? Autoput nije, na autoput traktori ne mogu ni uci.

    Pre 10-tah godina sam uvece vozio u tom kraju drumom Ruma-Pecinci i negde ispred krivine kod Kraljevaca me pretekne Opel Vectra SM-tablica, vozi tip kao manijak, 130 i ako je dozvopljena brzina 80km/h. Zamakne on iza krivine i ja posle par sekundi udjem u krivinu, srecom skinem brzinu na 60-70, a onda nekako nazrem poziciona svetla i neki dim napred pa svom snagom stanem na kocnicu. Zaustavim se na 15m od Opela koji stoji, upaljena mu poziciona svetla, jedan far radi, iz kola se dimi a nikog ne vidim u kolima. Pomerim moja kola sa strane, upalim sva cetiri zmigavca i odem da vidim sta se desava. Opel razvaljene sofersajbne, razlupanog prednjed dela, motor se pusi (pukao hladnjak), nema vozaca... a onda na par metara ispred vidim telo, ne mice se... sta se desilo, bre? Gledam napred i nazrem 2 dzaka sa rasutim kukuruzom u zrnu a 50m dalje poziciona svetla na traktorskoj prikolici, posle sam video da je puna kukuruza. Trce ljudi iz traktora, zovemo hitnu pomoc, okrecemo telo,,.
    Opel je uleteo sa preko 100km/h u punu traktorsku prikolicu (minimalno 3.5-4 tone), vozac nije bio vezan i samo je glavom i grudima izvalio shofersajbnu. Nije preziveo. Od tad, po Sremu vozim sa knedlom u grlu.
  • I zasto

    22.04.2021 21:41
    Su je uhvatili
    Samo zato sto ima strane tablice! A kad imaju domace tablice i neka nabudzena kola, mogu da rade sta hoce... Onda povremeno ispliva ovakav neki naslov, kao wow kako su nam efikasni panduri, ma da! A ko ce kazniti ove sto telefoniraju i dopisuju se dok voze, ko ce kazniti ove sto im radi jedan far samo itd.?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.